úterý 11. září 2012

Povídka na přání pro Saiko-chan

Jsem hodná, že? Já vím, proto sem tu povídku dávám už dneska. Mám čaaaaasu jak cyp, tak proč ho nevyužít, že?
Fandom: Naruto
Pár (nebo vlastně trojka): Shino/Neji/Kiba
Warning: 18+ (hodně velké)
Anotace: že bych ten zhovadilý konec někdy dopsala?

Hluboký temný les. Člověk by řekl, že zrovna v tuhle chvíli tam kromě tmy, divokých zvířat a stromů nenajde naprosto nic jiného. Ovšem omyl. Za pár sekund listí na těch stromech, majestátních lesních památnících, zašustělo a větve zapraskaly. Ozvalo se zvolání:
„Kurenai-sensei? Za jak dlouho tam budeme?“ znělo chlapeckým ustaraným a naléhavým hlasem, jejž jakoby doplňovalo psí vytí.
„Akamaru? Větříš něco?“ pokračoval hlas. Pes zavyl a kluk zakroutil hlavou.
„Neboj se, Kibo. Podle indicií, které jsme dostali, a map, které máme, bychom tam měli být co nevidět. Hinato, Shino, zkontrolujte, zda se v okolí něco nebo někdo nenachází.“
„Ale můj Akamaru nic necítí,“ pravil rozčileně Kiba. Byl nervózní. Ten syčák Orochimaru si dovolil zajmout jeho lásku, Nejiho! Jak mu to jen mohl udělat?! Jak?! Co na něj má?! Jakto, že ho Neji nedokáže zlikvidovat?! Je to přece tak skvělý shinobi! Jeho kekkei genii je úžasné!
„Neboj se, Kibo-kun. My ho najdem. BYAKUGAN!“ křikla Hinata a urychleně zaktivovala svou schopnost. Rozhlédla se po okolí. Shino udělal totéž. Kiba se na ně koutky oka podíval, doufaje, že budou mít štěstí a konečně toho proradného syčáka vypátrají. Ovšem ani byakugan není bezchybný, jak si právě teď uvědomil. A to ho deptalo ještě víc. O to větší radost ale měl, když Shino zahlásil, že jeho brouci našli přímo celé sídlo a oni před ním stanuli.
Krutě se mu pomstím, spřádal Kiba v duchu plány, jak naložit s Orochimarem. Nevědomky přitom koukl na Shina a Hinatu. Jako by z jejich tváří a chování mohl vyčíst, jestli něco neví o Nejim. Jeho Akamaru nic nevětřil…
„Našel jsem vchod, Kurenai-sensei. Vypadá to, že je bezpečný,“ zahlásil Shino. Kiba div nezavýsknul.
„Kiba-kun…,“ ozvala se Hinata. Lesk v jeho očích se nedal přehlédnout a ona byla ráda, že je její kamarád šťastný. Došli ke vchodu. Ve snaze projít dovnitř zjistili nemilé překvapení: bylo tam na ně nachystáno genjutsu!
„Kai!“ uvolnila je Kurenai.
„Tsche… Zblbnout nás takovým přihlouple jednoduchým trikem! Co si o nás jako myslí?! Že jsme nějací zelenáči nebo co?! Nandáme to těm zmetkům, Akamaru!“ naparoval se Kiba. Pes zavyl. Všichni začali hledat jediné: Nejiho a Orochimara. Zakrátko však před nimi stanul Kabuto a v ruce si pohazoval s bojovou pilulkou.
„Kde je Neji a Orochimaru?!“ křiknul na něj Kiba, připraven kdykoliv zaútočit.
„Řekněme, že tohle je teď vedlejší,“ řekl Kabuto a spolkl pilulku. Orochimaru-sama zaznamenal vetřelce dávno předtím než se sem dostali a Kabuto dostal za úkol je vypátrat a na místě zlikvidovat a milerád tenhle rozkaz plnil. Kiba zvolal Akamarovo jméno.
„GATSUGA!“ zařval nadále a už se oba točili dvěma mocnými víry, které vzápětí smetly svého nepřítele k zemi. Jakmile se ale Kiba chtěl znovu zvednout, zjistil, že nemůže! Co to?! Sykl bolestí!
„Svázal jsem vás neviditelným chakrovým lanem, které vám postupně přerušuje všechny chakrové obvody a vysává chakru. A až ji vysaje, zemřete. Jo, a mimochodem, ta lana jsou napojena na mé chakrové obvody. Chytrá věcička, tohle nové ninjutsu, že?
„Ty zmetku! Řekni mi, co jsi udělal s Nejim! Kde je?!“ hlesl Kiba. Najednou ale zjistil, že už se může hýbat. Překvapeně vzhlédl nahoru. Stála nad ním Hinata s aktivovaným byakuganem.
„Díky,“ řekl.
„Běžte, Kibo a Akamaru!“ křikla, „My se o něj postaráme!“
„Jo! Spoléhám na vás, že ho zastavíte!“ odpověděl a už i se svým psem pádili, hledaje oběť. Nedošli ještě ani na konec chodby, když najednou zavětřili jim velice dobře známý pach. Vtrhli do místnosti, odkud ho zacítili. Spatřili tam postel, na níž ležel Neji ovázaný obvazy. Kibovo srdce poskočilo. Bylo mu do pláče, když ho viděl takhle.
„Neji! Lásko! Jsi v pořádku?“ přiběhl k němu starostlivě, „Pojď, vstávej. Musíš odsud pryč!“ tahal ho z postele. Neji však pokroutil hlavou.
„Nemůžu. Nejdřív se musím zotavit. Víš, Orochimaru mě unesl zřejmě pro pokusné účely s mým byakuganem. Vždycky se mnou něco dělá… Nevím, co. Ale vždycky mě pak několik dní nechá, abych se zotavil. Asi na ty pokusy nebo co potřebuje, abych byl v naprostém pořádku.“
„Ty nebudeš v pořádku! Ne, dokud se nedostaneš do Listové! Pojď, tam tě ošetří lékařští ninjové!“
„Nemůžu! Jsem moc slabý na to, abych někam šel! Nemusel bych to přežít, bůhvíco mi při těch pokusech dávají! Začal jsem se zotavovat teprve před třemi dny a obvykle mi to trvá tak týden!“
Kiba nejdřív vypadal, že mu srdce pukne žalem po tom, co slyšel, v jak vážném stavu jeho láska je. Pak ale žačal přemýšlet.
„Hm, tak jo. Uděláme to tak, že tu ten zbytek toho týdne zůstaneš a potom tě odvedeme do Listové. Ale Shino tu bude muset nechat pár svých brouků, abychom věděli, co s tebou je. Zůstal bych tu někde poblíž, ale máme s velice důležitou teamem misi.“
Odmlčel se.
„No ale hlavně, že jsi v pořádku,“ dodal nakonec a ulehl k Nejimu do postele.Přivinul si ho k sobě a políbil na rty. Dlouze a vášnivě.
„Jsem tak rád, že žiješ,“ pohladil ho po vlasech. Neji se malinko pousmál a polibek Kibovi oplatil. Vtom se rozrazily dveře do místnosti. Stál v nich Shino, který mezitím spolu s Hinatou a Kurenai Kabuta zneškodnil. A to, co spatřil, mu přišlo přinejmenším rozkošné a vzrušující. Pohledy obou kluků se na něj vmžiku obrátily. Kiba ho sjel pohledem od hlavy až k patě a zpátky. Zastavil se u jeho očí skrytých za brýlemi. Vzrušovala ho představa, jak asi vypadá bez nich. Podíval se na Nejiho. Ten pro změnu mohl nechat oči na Shinově těle. Co se asi skrývá pod tím mundůrem? Svaly? Díval se na něj mlsně, myšlenkami u švédské trojky.
„Lásko? Co takhle dát trojku?“ zeptal se Kiby. Ten neodpověděl a bez váhání přešel k Shinovi. Zapomněl na Orochimara a to, že on někdy unesl jeho lásku. Zadíval se do Shinových očí sstále skrytých za brýlemi a svlékl mu bundu. Prsty letmo přejel po jeho hrudi až k rozkroku. Popadl ho za zápěstí a vtáhnul do lůžka. Shino, zprvu vylekaný a nechápav, co se to děje, si to ale teď nechal milerád líbit. Mlsně se na ty dva zadíval a přitáhnul si Kibu k sobě za bradu. Vášnivý polibek. Mezi tím nezapomněl dlaní přejíždět po Nejiho křehkém těle, jehož ruce pro změnu šmejdily po tělech těch dvoiu ostatních.
Neji to po chvilce nevydržel, přitáhnul si Shina za bradu a divoce ho líbal. Kiba hnědovláska přitom zezadu objal a opečovával jeho krk. Dlaněmi přitom putoval po těle od hrudi k rozkroku a zase zpátky.
Tohle bude skvělá trojka, pousmál se. Z kouta místnosti se ale ozvalo psí štěkání.
„Akamaru, běž ven a hlídej, jestli někdo nejde,“ zamračil se Kiba. Nikdo, ani jeho pes, mu nebude kazit tuhle příjemnou intimní chvíli. Pes, nechápaje, proč ho páníček vyhazuje, poslechl. Kiba pokračoval. Dlaní putoval k Nejiho rozkroku a promnul v ní jeho varlata. Neji zasténal. Shino, vzrušený tímhle zvukem, přitom putoval ke kraji jeho kalhot, urychleně mu je svlékl a hodil pryč. To samé udělal i s tričkem a se svým oblečením. Jeho erekce ihned vystřelila nahoru. Schválně přitom klečel, aby své milence navnadil, aby jej pohltili do úst. Neji se na ni mlsně zadíval, no pak se dotknul špičky žaludu. Shino sykl.
„Nemáš provokovat,“ řekl vzrušeným hlasem Neji. Oběma ostatním z toho přeběhl mráz po zádech. Kiba se nechal obnažit také a povalil Nejiho na záda. Klekl si nad něj. Dlaněmi hladil jeho tělo, tak pevné, ale zároveň jemné. Sklonil se k jeho hrudi, aby mohl mezi rty vsát bradavku. Žužlal ji a jemně za ni tahal zoubky. Nejiho tělo se svíjelo slastí. Shino se na ně chvíli díval, nejdřív naoko zklamaný, že jeho erekce zůstala takhle, ale pak už to vzrušení nevydržel. Sklonil se nad Nejiho hruď druhou bradavku olízl. Na okamžik zvedl hlavu, aby ji ofoukl. Pak ji taktéž vsál mezi rty a hrál si s ní. Oba poslouchali Nejiho slastné vzdechy. Shinovy dlaně se rozběhly po jejich tělech. Neji sykl, když jedna jeho ruka zabloudila k rozkroku. Kibovo tělo se zase stáhlo vzrušením, když v něm zmizelo pár Shinových prstů… A ještě větší slast jím projela, když se Shino dotkl jeho prostaty.
Zasténal. Shino svůj pohyb zopakoval. Kiba zase zasténal, Shinova práce byla tak vzrušující! A sténal čím dál hlasitěji, protože o chvíli později ucítil, jak někdo bere do úst jeho úd. Byl to Neji, který si mezitím lehl na břicho, aby k jeho rozkroku měl lepší přístup. Shino toho využil a pohltil jeho erekci do úst. Náruživě ji sál a snažil se dělat krouživé pohyby hlavou. Pravou dlaň měl stále v Kibově otvoru… Kiba zasténal. Vyvrcholil. Neji ve svých ústech ucítil teplou tekutinu a všechnu ji spolykal. Shino jej nechal chvíli odpočinout, místo toho se věnoval Nejimu.
Pokojem se rozléhaly tichounké steny všech tří. Byli v sedmém nebi. Shino by si v životě nepomyslel, že zažije sex se dvěma lidmi najednou a už vůbec ne, když je gay, i když už spal s hodně muži. A ono se to právě teď dělo a bylo to tak vzrušující! Neji s Kibou přesně splňovali jeho nároky, nebyli ani příliš něžní, ani příliš tvrdí. Oni naopak už dlouho uvažovali o tomhle, ale že třetím aktérem bude zrovna Shino, by je v životě nenapadlo. A už vůbec ne, že je to gay a podle všeho hodně zkušený. Přesně věděl, kde se jich dotknout a co udělat.
Neji zalapal po dechu. Vyvrcholil. Uvolněně si nejdřív lehl na záda, aby si trochu odpočal, a sledoval počínání těch dvou. Vzrušovalo ho to. Vzrušovalo jej, jak se Kiba k němu pomalu připlížil. Jak se na něj přitiskl zezadu a jazykem opečovával jeho krk. Ukazováčkem přitom pronikl do jeho otvoru. Vzrušovalo ho, jak Shino zasténal, když se Kiba dotýkal jeho prostaty. A když jej povalil na záda a pronikl do něj, tak už to nevydržel a na jeden příraz pronikl do své lásky. Přiráželi. Kiba uchopil Shinův úd do ruky, aby jej mohl stimulovat. Pokojem se ozývaly tichounké steny značící slast, jakou všichni právě prožívali. Přesně věděli, co a jak dělat. Neji na chvíli přestal přirážet, aby všichni mohli vyvrcholit zároveň. Stalo se. Pokojem se ozvaly tichounké steny všech tří.
Na chvilinku si dali pauzu, aby si odpočali. Pak ale Shino naráz pronikl do Kiby a začal přirážet. Tomu přejížděl mráz po zádech. Sám nejprve sklonil hlavu, aby mohl do úst pohltit Nejiho úd. Pak ho ale přinutil nabodnout se na něj a přirážet. Kiba jeho úd stimuloval rukou. Zase na chvíli přestal, aby všichni mohli vyvrcholit společně. Stalo se. Pokojem se opět ozval sten značící, jakou slast právě prožívali. Neji už nemohl… Svalil se na postel, aby mohl odpočívat, ale Shino mu to nedovolil. Po chvilce ho zase přinutil, aby si klekl na čtyři, a pronikl do něj. Zase přirážel, ale tentokrát do Nejiho křehkého těla. Náruživě sténal, když najednou v sobě ucítil Kibu. Oba přiráželi a sténali přitom. Už se ale neudrželi a jejich steny byly čím dál hlasitější.
Vtom se rozrazily dveře. Všichni tři k nim vzhlédli.
„Tak tady jsou, Orochimaru-sama,“ zahlásil Kabuto.
„A do prdele,“ zhrozil se Kiba.
„Tam už radši ne,“ zaúpěl Neji. Všichni tři vystřelili z postele jako blesk a ještě rychleji se oblékli.
„Já myslel, žes ho zlikvidoval,“ ohradil se Kiba na Shina.
„Myslel jsem. Ten zmetek si musel vymyslet nějaké ninjutsu, pomocí kterého se mým broukům a mým klonům ubránil!“
„To tak! Ubránit se nám! Jdeme na to! Akamaru! Gatsuga!“ zařval Kiba a spolu se svým psem zaútočil.
„Ninpo! Mushidama!“
„Byakugan!“ všichni tři zaútočili naráz ve snaze nedat Kabutovi jedinou šanci, na to, aby se mohl ubránit. No když útoky přešly, všichni tři zjistili, že se nemůžou ani hnout!
„A sakra, zase to pitomé neviditelné lano!“
Neji se snažil ho přetrhnout, ale nešlo to. Co to?!
„Zapomněl jsem ho předtím vylepšit o takovou látku proti byakuganu,“ upozornil je Kabuto, mávaje jakousi lahvičkou.
„Kabuto, nech mě ty koloušky na starost,“ šeptl vzrušeným tónem Orochimaru a mlsně se na ně podíval.
„Jak si přejete, Orochimaru-sama,“ odpověděl šedovlásek a chystal se na odchod. Byl ale zadržen.
„Ty půjdeš k nim,“ pověděl medovým tónem jeho vůdce a připoutal ho k nim. S mlsným výrazem k nim pomalu přibližoval.
„A do prdele!“ zařvali všichni čtyři naráz.
„Tam už radši… KURVA!“
„Budete muset…,“ šeptl Orochimaru vzrušeným hlasem.

2 komentáře: